Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szájkosártörvény – EU no
  2008-12-13 17:15:35, szombat
 
  Szájkosártörvény - EU norma?

2008. december 12. 01:35:44

,,A jog az erős fegyvere a gyengébbel szemben, hogy azt is elvehesse tőle, amit erővel képtelen lenne". A szájkosártörvény, és ennek EU normatívába emelése ezt a gondolatot idézi.


A kép eredetileg is szerepelt a cikkben

Bevezetésként egy sorozatviccet kell idéznem. A helyzet azonos: a férj elutazik, az asszony fogadja a barátját és akkor a férj váratlanul betoppan. A vicc sorra veszi a különböző népeket - kultúrákat - és az asszony szavain keresztül mutatja be annak vélt lényegét - persze, túlzó módon és tréfásan. Nahát, a magyar asszony ezt mondja a betoppant fickónak: ,,Drágám! Te jobban hiszel a saját szemednek, mint édes kis feleségednek?"

Hát erről van szó ebben a törvényben is. Lapunkon az a vezérelv, hogy az igazat, mindig csak az igazat mondjuk el - és el is mondjuk. A szájkosártörvény meg a magyar feleség szellemében kötelezne minket, hogy csakis azt mondjuk el, amit a hatalom elmondhatónak vél. Ahogy az antiszemitizmussal is ez a gond: antiszemita az, akit a vezérürük a cionista körökből antiszemitának bélyegeznek meg - teljesen függetlenül attól, hogy mit mond, tesz, hogyan vélekedik. Sérti az érdekeiket: törvényerővel érvényesítik azt, amit egyébként képtelenek pusztán fizikai erővel érvényesíteni. Igen, az általuk diktált jog lehetővé teszi számukra azt, amit a nyers fizikai erő sem lenne képes megteremteni: uralni az emberi gondolkodást! Szükségük van ma már a gondolatrendőrségre!

Most az EU eme galádság mellé áll, ezt támogatja. Véletlen-e?

Nem, egyáltalán nem. Elég csak a XVIII század végéhez visszanyúlnunk. 1776. Ez az évszám fémjelzi az Amerikai Egyesült államok létrejöttét - de egyben az Illuminátusok titkos szervezetének az alapítását is. Véletlen lenne az egybeesés? Látván, hogy az illuminátusi ‘eszmék' hogyan válnak az USA politikát meghatározó embertelen gyilkosságözönné, nem tűnik már annak. A francia forradalomnak nevezett vérengzés illuminátusi munka volt - a zsidó banktőke, a korrupt arisztokrácia és a csőcselék szerves együttműködése meghozta a gyümölcsét! Az eszmeiséget az Illuminátusok képviselték. Jogot teremtettek milliók felkoncolására - és a jogot érvényesítették is. Megfosztani az embert a hitétől, gondolataitól és tömeggé, csürhévé aljasítani - ez a szándék azóta is él. Ennek logikus folytatása az EU által elhatározott törvény.

A XVIII. század elején Hegel eszmeisége teremtette meg a ‘társadalmi fejlődés' eszmei alapjait, melyet aztán a zömmel zsidó származású értelmiségiek - Marx, Engels, Lenin, Trockij, Sztálin, Kun, Rákosi és hasonszőrű bűnözők - emeltek politikai programmá. Ennek a terméke a proletárdiktatúra, melyet aztán a XX. század elejétől fogva sorozatban próbáltak ki Eurázsia több területén is - százmilliós legyilkolt embertömeget dobva a sírokba. A magát haladónak vélő értelmiség rátelepedett az emberiség zömére és jogilag biztosította a maga igazságát: szabad ország szabad polgára azt tehette, amit szabad! Persze, azt is mondta, merthogy a szólásszabadsága végig biztosított volt - hiszen ez a demokrácia (népfölség elve) egyik alapfeltétele.

Az ú.n. szocialista országok bolsevik diktatúrájában dicsőítettük népeink nagy vezéreit - akiket inkább tömeg-mészárosoknak nevezhetünk - és dicsőíthettük népünk jólétét - miközben az éhhalál küszöbén tengődtünk. Bevezették a kényszermunkát - hiszen a szocializmus termelékenysége felülmúlja a kapitalizmusét - és így dolgoztatták halálra az eszmében maradéktalanul nem hívőket, feltéve, hogy megtalálták. Már pedig könnyű volt megtalálni, hiszen a kiterjedt spicli-hálózattal tapogattak mindenféle értelem után: aki nem mondja vissza az előírt hazugságot, annak lakolnia kell! Az a nép ellensége! Annak nem jár könyörület - igazi ószövetségi szellem!

Most pedig az EU kiadta parancsba a tagországoknak: hasonló törvényt kell bevezetni és mindenkit bírói eljárás alá vetni, aki a szájába rágott igazságnak vélt akármiféle kapitális hazugságot akár csak megkérdőjelez is. Ilyen igazság, hogy a kommunizmusnak nincsenek bűnei. Ilyen igazság az, hogy a nácizmus (náluk fasizmus) zsidók millióit küldte haláltáborba. A kommunizmus, ugye, senkit. Azt a milliós zsidóságot, aki Sztálin munkatáboraiban tűnt el, azt is Auschwitzban gyilkolták halomra a fűtetlen zuhanyzóhelységekben a 24C-on forró hidrogén-cianiddal - kedvelt nevén Cyclon-B-vel. A zuhanyrózsákból előtörő gáz formájában, természetesen. Fűtetlen helyen egy 24C-on forró, nehezen illó folyadékból. Hát mi másból? Milliókat. Pontosan a bűvös hatos számot tartalmazó milliót.

Aki pedig nem hiszi el, megy a börtönbe! Vagy megkapja a golyót, mint abban a másik vicces történetben, ahol a kapitány lelövi a hosszas gondolkodás után a kétszer kettőre öttel felelő bandatagját, merthogy: sokat tud!

Mert csakis a II. világháború idejének német munkatáboraiban volt rendszeres emberirtás. Ott, ahol a hadszíntérre kidobott német lakosság helyett folyt a háborús termelés. Használták a nehezen előállított terméket embermilliók megsemmisítéséhez és nem pedig a termeléshez (fa, olaj).

Az a százmilliós embertömeg viszont, aki a baloldaliak ‘áldásos' tevékenységének eredményeként pusztult el, az ugye, nem is létezett, a palesztinai cionista bűnök sem léteznek, agyalágyult kitalálás az egész. Aki nem úgy tudja, ahogy a ballib sajtó tálalja, az bűnöző, mehet a börtönbe gondolkodni. Az ottani ‘nevelés' (nem verés, emberkínzás, áh, nem, mert elvileg az sem létezik) pedig majd jobb belátásra készteti őt - vagy beledöglik, ha nem hajlandó rá. Az ő baja, az ő döntése, az ő választása!

Az EU ezzel a törvényjavaslatával egyértelműen igazolja, hogy nem más, mint az elbukott Szovjetunió nyugatról indított helyettesítője. Igazolja, hogy a kommunizmus azon társadalmi csoportok érdekét jelentette, akik ma is a társadalmat rabszolga-birkaként akarják kihasználni - a saját javukra. Jelzi, hogy az orwelli világállamok nem csak a képzelet szülöttei: aktívan dolgoznak azok létrehozásán - és nem Moszkvában, sem Pekingben, sem ...

Hazánkban az egyértelműen a megfelelő helyről vezérelt hatalom már többször is megpróbálta átverni az igazságszolgáltatáson az ú.n. gyűlölettörvényt, mely szerint a magukat kisebbségben érzők panaszára bárki börtönbe vethető, elnémítható lenne.

A szájkosártörvénynek bélyegzett jogi torzszülemény azonban alkotmányellenes. Az emberi szabadságjogok alapjaival ellenkezik. Mert, ugye, ha egy kisebbség engem lefasisztáz, és az ellen tiltakozom, akkor én sértem a kisebbség lelkületét és máris a törvény erejével lehetne elnémítani, bebörtönözni. Engem, a többség tagját. Akit viszont bántatlanul lehet gyalázni, nemzeti ereklyéit megcsúfolni, gúny tárgyává tenni, esetleg halálosan megfenyegetni - vagy, ahogy Kiskunlacházán, megerőszakolni és megölni. A szájkosártörvény mindenképp az éppen uralkodó hatalom érdekeit szolgálja - és teszi számára lehetővé, hogy kritika még véletlenül se hangozzon el tevékenységével szemben. Már pedig ez is ellenkezik az alapvető demokratikus jogokkal.

Most az EU mégis ezt akarja bevezettetni mindenütt. Alkotmányellenesen. Az alkotmányt is ehhez kell igazítani. Meg kell szüntetni az alapvető demokratikus jogokat - ahogy a bolsevizált államokban volt annó. Ugye, de jó lenne ez a bolsevik gyökerű hatalomnak?

De nem nekünk, állampolgároknak, az államot fenntartó dolgozóknak, kuliknak!

Menni fog-e? Hajlandó lesz-e az álellenzék az alkotmányt annak érdekében módosítani, hogy a saját szájára is lakatot tegyen? Sajnos nem tudok erre határozottan nemmel felelni.

Rajtunk is múlik, hogy ne menjen! Tehetünk annak érdekében, hogy ez a törvény Magyarországon soha ne lépjen érvénybe! Tennünk is kell ellene! Szervezetten, egységben és tömegesen.



Cser Ferenc


Forrás: Nemenyi.net

http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&Cal=&AID=0&Direkt=Szajkosartorve ny_8211_EU_norma_52233
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szájkosártörvény, állampolgároknak, szajkosartorveny, alkotmányellenes, gyűlölettörvényt, gyilkosságözönné, szólásszabadsága, munkatáboraiban, zuhanyrózsákból, érvényesítették, termelékenysége, tevékenységének, tevékenységével, diktatúrájában, helyettesítője, szabadságjogok, antiszemitának, magyarországon, visszanyúlnunk, maradéktalanul, kényszermunkát, felkoncolására, együttműködése, megerőszakolni, kiskunlacházán, kapitalizmusét, kommunizmusnak, tagországoknak, érvényesíteni, törvényerővel, dicsőíthettük, megkérdőjelez, eredményeként, gondolataitól, alapfeltétele, megfenyegetni, erős fegyvere, gyengébbel szemben, gondolatot idézi, sorozatviccet kell, helyzet azonos, férj elutazik, asszony fogadja, férj váratlanul, vicc sorra, különböző népeket, asszony szavain, magyar asszony, betoppant fickónak, saját szemednek, igazat mondjuk, magyar feleség, Amerikai Egyesült, Cser Ferenc,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egy hatékony szolga  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png fotel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  s immár én is felragyogva, ért...  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Png férfi  Tanuld meg ezt a versemet  Erdőn  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Elköszönt  Bertolt Brecht -től idézet  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Fehér virág  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fehér virág  Paul David Tripp Április 20  Png kutya  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Popper Péter szavai  Szép napot kívánok  Ágai Ágnes – Csendélet  A másik dolog,  Akarat  Png telefon  Jónás Tamás – Végtelen b...  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Akarat  Png lepke  Boldog születésnapot a ma ünne...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Erdőn  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Png rózsa csokor  Png lepke  Neked tudnod kell  Png virág  Szép estét  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Reggel van  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Paul David Tripp Április 19  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Szép estét  Facebookon kaptam  Éretlen vers 
Bejegyzés Címkék
erős fegyvere, gyengébbel szemben, gondolatot idézi, sorozatviccet kell, helyzet azonos, férj elutazik, asszony fogadja, férj váratlanul, vicc sorra, különböző népeket, asszony szavain, magyar asszony, betoppant fickónak, saját szemednek, igazat mondjuk, magyar feleség, hatalom elmondhatónak, cionista körökből, általuk diktált, nyers fizikai, emberi gondolkodást, évszám fémjelzi, illuminátusi &#8216, francia forradalomnak, zsidó banktőke, korrupt arisztokrácia, csőcselék szerves, jogot érvényesítették, szándék azóta, zömmel zsidó, magát haladónak, emberiség zömére, maga igazságát, szólásszabadsága végig, éhhalál küszöbén, kényszermunkát &#8211, szocializmus termelékenysége, kapitalizmusét &#8211, eszmében maradéktalanul, kiterjedt spicli-hálózattal, előírt hazugságot, szájába rágott, kommunizmusnak nincsenek, milliós zsidóságot, 24C-on forró, zuhanyrózsákból előtörő, bűvös hatos, másik vicces, kapitány lelövi, hosszas gondolkodás, kétszer kettőre, hadszíntérre kidobott, háborús termelés, nehezen előállított, baloldaliak &#8216, palesztinai cionista, ballib sajtó, börtönbe gondolkodni, ottani &#8216, elbukott Szovjetunió, kommunizmus azon, saját javukra, orwelli világállamok, képzelet szülöttei, megfelelő helyről, magukat kisebbségben, emberi szabadságjogok, kisebbség engem, ellen tiltakozom, kisebbség lelkületét, törvény erejével, többség tagját, szájkosártörvény mindenképp, éppen uralkodó, alapvető demokratikus, bolsevizált államokban, bolsevik gyökerű, államot fenntartó, alkotmányt annak, saját szájára, törvény Magyarországon, szájkosártörvény, állampolgároknak, szajkosartorveny, alkotmányellenes, gyűlölettörvényt, gyilkosságözönné, szólásszabadsága, munkatáboraiban, zuhanyrózsákból, érvényesítették, termelékenysége, tevékenységének, tevékenységével, diktatúrájában, helyettesítője, szabadságjogok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.